DIY Purkkikeppiheppa

Moi, täällä eletään sairastelupäiviä. Not good ja jotain oli keksittävä poitsua piristääkseni.

Olin heittämässä Pirkan pyykinpesuainepulloa roskiin ja samalla mietin, että kun se vie niin paljon tilaa roskaosastolla, voisiko sillä tehdä jotain?

Tuloksena oli Purkkikeppiheppa, jossa erityisesti päheintä on se, että siinä on valmiina kahva, josta pidetään kiinni ja huudetaan: ”kopotikopoti”.

Toisekseen parasta oli se, että sen valmistukseen ei oikeasti tällä kertaa tarvittu mitään koukkuja, neuloja, koneita, teippejä…  Valmiina löytyi noita tarkastitakertuvia tarrapehmukkeita, joita laitetaan jakkaroiden alle.

 

Pesuainepullo koostuu kolmesta elementistä: itse purkista, kaatonokasta ja korkista.

 

Seuraavassa ohjeet Purkkikeppihepan valmistukseen:

1. Tyhjää, pese ja kuivaa pesuainepullo.

2. Runttaile vanhoja mainoksia normisukan sisälle. Laita niitä paljon , koska sen jälkeen pystyt muotoilemaan hepan pään. (Vanuhan olisi parempaa, mutta kun sitä nyt ei ollut enkä viitsinyt alkaa rikkomaan tyynyjä, mainos toimi hyvin.)

3. Työnnä pesuainepurkin kaatonokka sukan sisälle ja käännä sukan reuna kaatonokan läpi myös sukan sisälle, jolloin kaatonokkaa ei näy.

4. Kierrä kaatonokka paikalleen, se on nihkeää ja väänneltävää hommaa, mutta onnistuu kun ähisee tarpeeksi.

5. Tee hepalle silmät, tukka ja suu. Tässä toimi erinomaisesti tarrapehmukkeet, koska ne oikeasti tarrautuu eikä lähde irti.

all you need__ohjeita____

19.3.2014 |

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

css.php